Fericire

Fii recunoscatoare pentru ceea ce esti cand esti cu tine!

marți, 10 noiembrie 2015

Par scurt 2016

                           

                        


              Stilul feminin-masculinizat


         Femeile au devenit din ce in ce mai "puternice", si aici ma refer la statutul acestora in societate. Daca in urma cu doua, trei decenii femeia era pe primul loc doar in cadrul familiei, acum lucrurile au inceput sa fie diferite. Locul multor barbati in diverse domenii este ocupat de aceste fiinte pe cat de rafinate, gingase si elegante pe atat de autoritare, ambitioase si puternice. Specialistii in hairstyle au inteles dorinta acestora si s-au conformat, venind cu tendinte potrivite stilului feminin-masculinizat.

         Fie ca are legatura cu partea profesionala, fie cu cea personala, acest stil este indragit de tot mai multe femei preocupate de "imagine". Barbatului ii sunt furate de catre femeie atat trasaturi de caracter (autoritate, sobrietate etc), elemente de vestimentatie, cat si tendinte ale look-ului masculin. Cu un asemenea look poti sa te simti minunat, mai ales daca imaginatia hairstylistului este un "picut" mai indrazneata. 

          Tunsori par scurt 2016

     Tunsorile sezonului urmator pentru parul scurt iti ofera posibilitatea sa creezi un aspect ravasit, chiar si cu tepisori, sau dimpotriva unul "ordonat" in care parul este drept, eventual lasat pe o parte. Asimetriile pentru acest stil raman in continuare in voga. 
    Avantajele sunt numeroase pentru acelea dintre voi care va ganditi sa ii propuneti profesionistului la care apelati o schimbare de acest gen. Trasaturile fetei, conturul acesteia  sunt evidentiate de orice tunsoare care se potriveste cu personalitatea ta. 
     Pana si sufletul se oglindeste intr-un mod mai placut prin ochii tai dupa o schimbare a tunsorii, in special daca este vorba de o tunsoare "masculinizata". Lungimea iti ofera usurinta in a intretine parul, bineinteles aceasta in functie de textura parului.

      "Transformari" lungime par 

     O modificare a starii, atitudinii, personalitatii vine in mod normal dupa o vizita la salon, unde trecerea de la par lung-scurt se face foarte repede, nu acelasi lucru pot spune si depre trecerea de la par scurt-lung (o varianta tot exista: extensiile). Daca varianta lung-scurt se realizeaza in maxim o ora, varianta scurt-lung necesita cateva luni de rabdare (crestere- aproximativ 1 cm pe luna ), din acest motiv daca iti doresti o transformare radicala trebuie sa fii foarte "hotarata".

         Parul creste oricum: ar fi de preferat cu o stare de relax a ta. 

                                         



                                    

















Foto: Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu