Fericire

Fii recunoscatoare pentru ceea ce esti cand esti cu tine!

vineri, 13 noiembrie 2015

Coafuri de ocazie la moda 2016





                      Eleganta princiara


           Eleganta este din nou "regina" la prezentarile marilor saloane internationale. In cadrul unui eveniment datorita elegantei toate privirile se vor indrepta asupra ta. Poti eclipsa orice stil prin tinuta, accesorii, machiaj, dar nu si fara un mic detaliu, cel mai important pentru eleganta "suprema", si anume: coafura. Scurt, mediu sau lung, parul te face sa te simti speciala (aceasta doar daca coafura de ocazie se potriveste cu personalitatea).

                     Accesorii de par "pretioase"

          Un plus: nu dai gres niciodata si arati grozav la orice eveniment daca ajungi pe mainile unui specialist pentru care naturaletea, simplitatea, clasicul sunt punctul de pornire in procesul de creatie.
          Pornind de la acestea se indreapta foarte usor spre eleganta, romantism, senzualitate, feminitate, retro prin mici trucuri. Apeleaza astfel la adaosuri de par, bucati de dantela, coronita sau voal discret- daca esti mireasa, brose, agrafe cu pietre pretioase sau perle si alte accesorii de par, pentru a oferi un aspect "finisat" creatiei sale.

                    Coafuri la moda in 2016

          Ineditul elegantei sta tocmai in simplele si selectele idei ale hairstylistilor.
          Astfel anul 2016 va avea: influente ale anilor '60 - bucle cu mult volum, bucle luxoase cu aspect retro, coafuri bufante-sofisticate cu parul tapat excesiv si prins - ce amplifica look-ul acelei perioade, par dezordonat - fie lasat liber, fie prins intr-un coc elegant - ce constituie alegerea ta frecventa, "stup de albine" - ornat cu bijuterii de par sau esarfe.            
          Trendul de inspiratie ruseasca este adoptat de profesionisti pentru  gale, baluri, nunti etc., astfel ca tu sa stralucesti asemenea unei adevarate dive. Stilului rusesc ii sunt specifice diferite tipuri de impletituri care iti confera un look deosebit cu aer copilaresc, inocent, boem, modern, glamour, elegant si chiar nonconformist.
           Meriti sa te simti speciala cu o coafura de ocazie magnifica, evidentiind feminitatea printr-un: coc frantuzesc, coc princiar (regal- facut in varful capului), coc chignon (la baza gatului) cu mult volum sau cu impletituri, onduleuri, sau suvite rasucite, coc messy (aspect dezordonat) cu suvite libere, cu impletituri, cu par ondulat (in general o dezordine glamour, romantica, stilata, sofisticata, eleganta).

         Coafura princiara ofera "noblete" femeii.



                                         






























Foto: Pinterest



    



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu