Fericire

Fii recunoscatoare pentru ceea ce esti cand esti cu tine!

miercuri, 18 noiembrie 2015

Coada de cal - coafura in tendinte


                                             



                Par strans in coada


        Frumusetea naturala a parului este cel mai important element de originalitate al unei femei. Parul strans intr-o coada simpla, banala, clasica constituie o varianta de coafura usor de realizat de oricare dintre voi. Look-ul simplu reinventat constant devine unul sofisticat adecvat solemnitatii evenimentului la care participi. Din faptul ca hairstylistii incearca sa creeze tot timpul ceva nou are de castigat imaginea ta - arati uimitor in orice circumstanta.

           Coada simpla (clasica)


        Rezultatul complexitatii unei cozi clasice se poate regasi in orice tip de coc, fie el cu volum, cu impletituri, cu noduri, din codite rasucite, cu bucle, pe ceafa, sau la nivelul calotei. Tinutele casual sau office sunt completate cu succes de coafuri trendy si rapide cu parul prins in stiluri inedite.


          Ponytail 


      Coafura cocheta pentru sarbatori, petreceri (revelion), momente speciale, ponytail-ul prinde "viata" in functie de pozitionarea sa la nivelul capului: coada joasa (pe ceafa)- pune in valoare maxilarul si gatul, coada la nivelul ochilor (mijlocul capului- intre crestet si ceafa)- alungeste fata si atrage atentia asupra privirii, coada intr-o parte- cu breton asimetriccoada in crestetul capului- look al anilor '60.


       Coada de cal  in tendinte



      Anul 2016 vine cu tendinte care accentueaza naturaletea si aspectul sanatos al parului. Dintotdeauna profesionistii au tinut cont de personalitatea parului si au scos in evidenta stralucirea feminina si nonconformismul regasit in propria viata a firului de par (automat a "podoabei capilare"). Cea mai des intalnita coada de la care se porneste in realizarea unei coafuri este coada de cal. Aceasta ofera un aer sarmant, tineresc, jucaus, fiind adoptata de multe vedete. In anul 2016 ponytail-ul exprima eleganta feminina (uneori clasica), rafinamentul, delicatetea femeii puternice, sexy si moderne. Atentia hairstylistilor internationali este indreptata spre coada de cal: foarte tapata in partea calotei, dezordonata (stil messy)- daca nu ai foarte mult timp pentru aranjat, impletita in spic si combinata cu stilul indian Mohawk (creasta).

                Coafuri coada de cal  2016


                     
         Aspectul acestei coafuri este dat de combinarea clasicului cu inspiratiile retro, moderne, vintage, boeme, latino etc.. Cateva dintre versiunile superbe ale acestor combinatii se regasesc in coada de cal: cu parul perfect intins, cu carare pe mijloc si calota semi-tapata, cu volum in fata, spaniola- par prins la ceafa, cu parul usor ondulat, cu aspect dezordonat si fata incadrata de suvite, retro- cu valuri in partea de sus, rasucita in stil frantuzesc, cu impletituri extrem de stilate, tapata in partea de top, cu varfurile ondulate etc..


      Coada de cal (cu ceafa la vedere) ofera un plus de senzualitate si pune in valoare farmecul feminin.























Foto: Pinterest

Un comentariu: