Fericire

Fii recunoscatoare pentru ceea ce esti cand esti cu tine!

vineri, 20 noiembrie 2015

Look masculin






           Barbatii si parul


         Pare ceva simplu pentru femei "coafura" barbatilor. Ce poate fi complicat? Par scurt, foarte scurt, uneori fara efort la uscare, aranjare, de cele mai multe ori doar un prosop dupa spalare - uscat natural, si gata. Insa nu pentru toti barbatii acest procedeu poate fi descris asa.
         Barbatul modern constientizeaza tot mai mult accentul pe care societatea il pune pe egalitatea dintre femeie si barbat. Daca putea spune "lasa ca merge si asa", acum isi petrece din timpul sau la saloanele de infrumusetare. A inteles ca din moment ce isi doreste ca partenera lui sa il impresioneze prin aparitie, prin feminitate, gratie, eleganta si rafinament (intr-un cuvant sa se simta bine in pielea ei, sa fie cocheta, ingrijita, imbracata atragator), si femeia isi doreste un partener care sa o puna intr-o lumina buna in public (si nu numai),  pentru care aspectul fizic, pe langa cel "spiritual" sa constituie o prioritate.

           Look masculin


       Femeia cu parul mediu si lung viziteaza salonul de infrumusetare pentru a i se tunde parul chiar si la doua luni, barbatii au mai mult de "munca" in privinta tunsorii - trebuie sa mearga lunar la un hairstylist pentru pastrarea formei tunsorii si pentru un aspect ingrijit. Look-ul masculin este unul mai indraznet, extravagant daca pentru "finisarea" acestuia se folosesc si produse de styling: geluri, ceara, fixativ ( un plus de stralucire, volum si textura).
                           

          Tendinte tunsori si culoare par barbati


        Efectul chic este conturat de culori reci: albastru electric, gri metalizat sau violetTunsoarea moderna sau clasica devine una spectaculoasa prin apelarea la un "accesoriu" masculin - barba. Epoca lumbersexualilor devine actuala, barba avand foarte multe forme, dimensiuni, modele in functie de fizionomia fetei.

            Anul 2016 si stilul masculin


         Stilurile difera in functie de preferintele fiecaruia, astfel in anul 2016 barbatii pot alege sa incerce ceva diferit: parul mai lung in fata si pieptanat spre spate,  parul lung prins in coada mica la spate,  parul pieptanat spre spate sau pe o parte,  parul lung - stil rock, cararea, parul lung cu barba,  parul rebel cu aspect neingrijit, tuns scurt ca in armata, tuns cu linii bine definite, tuns mai scurt pe laterale si parul de pe mijloc lasat mai lung - gen tepi.
        Curentul neo-punk: parul ras pe parti cu modele (simboluri) are impact in special asupra tinerilor. Un stil nonconformist si atragator necesita atentie deosebita in ce priveste "aranjarea".


        Indiferent ce alegere faci important este ca aceasta sa iti defineasca cel mai bine stilul, personalitatea.






                                                    












Foto: Pinterest

Un comentariu: