Fericire

Fii recunoscatoare pentru ceea ce esti cand esti cu tine!

joi, 28 iulie 2016

Confesiunea parului!

                         

                             Confesiuni ale parului meu


         Noi doi ne intelegem extraordinar! Ai putea spune ca este vorba despre relatia de iubire dintre un barbat si o femeie, casatoriti sa nu.
         Nu! Nu!

                 Inceputul frumos al relatiei!

        Sunt eu, parul tau! Ne-am vazut pentru prima oara acum cativa ani, cand eu eram o minune pentru tine, cum erai si tu pentru ceilalti. Am pasit sfiosi impreuna prin viata. Momentele au fost memorabile: eram mangaiat cu iubire, pieptanat cu atat de multa tandrete, incat radacinile mele se "dezvoltau"- cresteau cat ale altora in trei ani, la mine in doi ani. M-am simtit magnific!

                 Momente tensionate.

         Dar... au fost si clipe in care te-am simtit atat de trista, iar eu eram neputincios. As fi vrut sa pot sa aduc un mic zambet, un suras macar. Insa era un lucru imposibil pentru mine. Apoi am stat singur multe zile, dar probabil nu intamplator- am cautat solutii- cum sa te "atentionez" ca exist si eu si fac atat de multe pentru tine... Am gasit o solutie, la scurt timp, am apelat la un hairstylist- pur si simplu nu ma puteam descurca singur. La fiecare intalnire cu acea persoana tu ma vedeai genial, stralucitor, aveam culoarea mult visata de tine, eram perfect. Numai ca adesea nu tinea prea mult aceasta- de cateva ori a fost bine numai la intalnire, dupa... eram "dezastru" si mai mare decat inainte.

              Daca tot te iubesc, marturisesc!

         Nu am inteles nici pana acum de ce? Daca eu sunt atat de iubitor, sunt extraordinar, eu- parul tau, de ce nu am o relatie tocmai buna cu tine? Sa stii, indraznesc sa iti marturisesc: eu chiar TE IUBESC, si sunt aici pentru tine, sunt parte din tine!
         Am fost poznas uneori, dar tot pentru a observa tu ca eram  si eu acolo. Cum puteam face aceasta mai bine? Te-am provocat sa ma descalcesti. Imi doream sa fie si invers: sa te straduiesti si tu sa gasesti solutii, pentru ca relatia sa functioneze. A fost si mai rau!! Te-am si parasit de cateva ori, recunosc! Dar nu am rezistat sa stau mult departe de tine si am aparut (am avut ajutoare: tratamente capilare) cand sperantele tale erau minime. Atunci ai fost foarte fericita sa ma revezi!
         Nici acum cand vizitezi fie un specialist, fie altul, eu nu te parasesc definitiv, accept tacut sa imi scurtezi lungimea. Sunt fericit ca tu esti multumita de mine. Ce zile minunate!!


                                     Apreciaza mai mult ceea ce ai!
                                     Fa-ti timp sa vezi ce minunat sunt!





           Cu multa iubire, parul tau!



         Foto: Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu