Fericire

Fii recunoscatoare pentru ceea ce esti cand esti cu tine!

duminică, 21 august 2016

Tunsori moderne

                                           

                                

                            Tipuri de tunsori- etape


             Primul tuns- "taiatul motului"

             Ne-am nascut! Fiecare la momentul potrivit pentru el (luna, zi, an, ora, zodie chiar :)) ). Cu siguranta aveam cateva fire de par pe cap. Incet, incet, dupa primul an a venit "clipa" primului tuns- "taiatul motului" (fara voie) - 1-2 cm de par din varful capului si cam atat.
            Cred ca a fost foarte interesant- eu am vazut la altii- la mine nu imi amintesc cum a fost :)).              Al doilea tuns- "ras in cap

     Daca parul era foarte rar s-a aplicat metoda "ras in cap"- s-a folosit masina de tuns (www.profihairshop.ro), si in scurt timp- adio par, se spunea ca "trebuia" sa treci prin aceasta etapa pentru a avea "volumul" dorit (actual- s-a constatat ca este mai mult un mit).
              Si uite asa copilaria a oscilat intre tuns par scurt si mediu-lung.         "Urmatoarele" tunsori- "cu acord personal"

       Parul a crescut- alte tunsori, pana am ajuns la etapa: tunsoare "de bunavoie"- cu "acord personal". Emotionant a fost acel moment! Parul foarte lung cu o forma nedefinita s-a transformat in par lung- tuns in scari (trepte). A fost atat de draguta "emotia" primului tuns "constient"
          Tu iti mai amintesti acel moment?         Tunsori "moderne 2016"

       Au urmat alte si alte schimbari de look care au inclus si vopsitul parului, dar aceasta este alta "poveste" la fel de draguta ca si cea a tunsului. Intr-un fel acea emotie (a primului tuns "constient") o avem si acum. Multe dintre noi- ajungem sa ne "panicam": hairstylistul este in concediu, a plecat pentru cateva saptamani la cursuri de specializare (seminarii), s-a mutat in alt oras (tara)- "Ce ma fac?" Imi doresc sa traiesc "emotia" unei reusite (parul meu sa fie pe maini bune...). 
       Si astfel urmatorul tuns este insotit de urmarirea noastra atenta (cu o privire suspecta si cu putina incredere in talentul acestuia) a persoanei pe mainile careia ajungem. Toate aceste trairi pana sa vedem finalul, cand ideal ar fi sa avem o stare de foarte bine cu noua "imagine" (sa eliberam starea de "tensiune", si sa acordam macar minimul de incredere persoanei din fata noastra). 

             Un lucru genial! 

            Pot sa scriu aceste randuri si sa fac referire la ambele "parti": specialistii- eu, aceia dintre voi care sunt in domeniu, si cliente- eu, acelea dintre voi care apelati la profesionisti. Pot sa fiu astfel si subiectiva si obiectiva!

Foto: Pinterest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu